Töpler Kálmán utcai 2 db 4 lakásos lakóépület

A napokban kezdtük el építeni a következő leendő 4+4 lakásos társasházunkat, mely helyileg a Pihenőkereszt lakópark egy már teljesen beépült családi házas övezeti részén épül, a Töpler K. és a Bad W. utca sarkán lévő egyik utolsó szabad építési telken.

A telek 1394 nm alapterületű, melyet úgy osztunk 2 részre, hogy a Töpler K. utcai oldalon elhelyezkedő kb 700 nm-es részen egy 4 lakásból álló társasház kap helyet, a Bad Wimpfen utca felőli részen pedig a fennmaradó kb 700 nm-en egy 4 lakásból álló sorház épül meg.  A lakások és sorházak kulcsrakész műszaki átadásának az időpontja: 2018. november30.
A lakások A1;A2;A3 és A4; míg a Sorházak B1; B2; B3; és B4 jelölést kaptak. MINDEGYIK ingatlanhoz 2 db egymás melletti zárt udvari gépkocsi beálló kerül kialakításra.

Még az építkezés megkezdése előtt az Összes ingatlan megtalálta leendő tulajdonosát. Köszönet a leendő lakóknak a cégünk fele tanúsított bizalmáért

Számoljon a Hitelnet kalkulátorával díjmentesen itt:

Figyelem a C&I Hitelnet Kft hitel- és ltp kalkulátorának használata díjmentes!

Lakástakarék és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.